Vi är experter på sortering

Är du i behov efter en sorteringsanläggning? Vi på SGA Conveyor finns här för att lösa ditt problem. Vi erbjuder dig en effektiviserad hantering av material och produkter genom att anpassa oss efter din verksamhet. Vår sorteringsanläggning är en stark aktör inom e-handelssektorn där vi erbjuder automatiserade sorteringslösningar.

Tryck på länken om du vill veta mer om sorteringsanläggningar

 

Paketsortering och transportsystem  

 

Vi vill att allt ska fungera från produktion och sortering till leverans av produkter. Vi ser därför till att lönsamhet effektiviseras inom den interna logistiken hos våra kunder. Därför är en effektiv paketsortering ett viktigt område för oss och för våra kunder.  

 

 

Vi tar fram sorteringslösningar 

 

Våra kunder har olika behov och därför erbjuder vi olika lösningar. Det gäller att ta fram rätt sorteringslösningar för rätt materialhantering vilket skiljer sig från projekt till projekt. Hur går detta till då? Jo, allt börjar med ett möte. Vi vill gärna ha ett möte för att förstå er verksamhet. Sedan tas ritningar fram, när dem har godkänts börjar byggnaden av anläggningen och monteras sedan på plats. Klicka här för att läsa mer om sorteringslösningar

 

Transport 

 

Vi erbjuder även ett system för transport av produkterna på våra sorteringsanläggningar. Detta kan vara olika typer av transportband, men även automatiserade anläggningar som sorterar paketen innan dem skickas till kunden. Vi kan även koppla in system som automatiskt scannar etiketter på paket som används. Systemet kan scanna vikt, volym och identifieringskoder för att kunna leverera det rätt. Det finns fler integreringsmöjligheter, kontakta oss om du vill veta mer.   

 

Fördelen med automatiserade transportsystem och sorteringsanläggningar är att det effektiviserar hela processen. Allt från den interna logistiken med hantering av gods till att personalen kan ägna sig åt andra kvalificerade arbetsuppgifter. Om du är intresserad av våra tjänster inom materialhantering kan du läsa mer på vår hemsida.  

Nyhetsarkiv

 • Nytt år, nya möjligheter!

  Vi har precis gått in i 2021 och vi på SGA Conveyor Systems vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Med nytt år kommer också nya möjligheter för dig och ditt företag. Vi på SGA Conveyor Systems har i över 25 år hjälpt våra kunder med smarta lösningar som effektiviserar den interna logistiken och som ökar våra kunders lönsamhet. Idag är det största fokusområdet företag i e-handelssektorn.

  Läs mer
 • Vi kan pallhantering!

  Vi befinner oss i mitten av december månad och vi på SGA Conveyor Systems vill passa på att önska alla en riktigt god jul & gott nytt år! Såhär års är det mycket som händer för e-handlarna, inte minst när julhandeln satt fart på hjulen. Då är det viktigt att se till att ha en välplanerad materialhantering och framförallt ett smart system för hantering av pallar.

  Läs mer
 • Effektiva e-handlare under Black Week & julhandeln

  Vi är nu inne i slutet av november månad vilket innebär att vi befinner oss precis mitt emellan de största shopping-högtiderna, Black Week och julhandeln 2020. De senaste åren har e-handelssektorn blivit en allt större marknad och bra logistik efterfrågas av företagarna inom e-handeln. Samtidigt ställer slutkunden allt högre krav på snabba leveranser vilket kräver välplanerade och effektiva transportsystem.

  Läs mer
 • Vi är experter på sortering

  Är du i behov efter en sorteringsanläggning? Vi på SGA Conveyor finns här för att lösa ditt problem. Vi erbjuder dig en effektiviserad hantering av material och produkter genom att anpassa oss efter din verksamhet. Vår sorteringsanläggning är en stark aktör inom e-handelssektorn där vi erbjuder automatiserade sorteringslösningar.

  Läs mer
 • Kompetens inom både mekanik och automation

  Hos SGA Conveyor Systems finns en samlad kompetens inom både mekanik och automation. På det viset finns en stor kunskap samlad hos ett och samma företag. Vi har en egen elavdelning, SGA Automation, vilket gör att vi får en bra kontroll över samtliga delar av våra projekt.

  Läs mer