Elektriker

Är du en positiv och lösningsorienterad lagspelare med utbildning och erfarenhet inom el & automation? Om du dessutom gillar att resa så kan det här vara en roll för dig! SGA fortsätter växa och utökar nu sin monteringsavdelning med fler lagspelare. Ta chansen och bli delaktig i vår fortsatta framgång!

Din framtida arbetsgivare
SGA Conveyor Systems har i snart 30 år hjälpt sina kunder med smarta lösningar för intern logistik som utvecklar verksamheten och förbättrar lönsamheten. Idag ligger fokus på att utveckla företag i e-handelsbranschen genom materialhantering och sorteringslösningar.
De senaste åren har varit en period av stor tillväxt och SGA Conveyor Systems har blivit en stor aktör på marknaden som ofta anlitas av etablerade e-handelsföretag.
Genom kundanpassade lösningar inom transportsystem och sortering av produkter, med allt från transportband och rullband till packstationer och automatiska sorteringsanläggningar, utvecklas verksamheten för e-handelsbolagen.
I samtliga projekt finns SGA med från början till slut och vi har kompetens inom både mekanik och automation.

Om företaget

Vad erbjuder rollen?
I den här rollen får du arbeta med såväl nyinstallationer som ombyggnationer. Du kommer att vara en viktig del av vårt montageteam och kommer att ha möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med andra engagerade kollegor. Hos oss är teamwork en viktig del av vår kultur, och vi stöttar varandra och hjälper till där det behövs.

En del i arbetet är att vara behjälplig med felsökning och support, och resor ingår i arbetet.
Utöver arbetet med elinstallationer kommer du också att till viss del få arbeta med montage av mekaniska delar och du kommer även att vara behjälplig med support och felsökning. Vi erbjuder en roll med varierande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling och att växa och utvecklas inom organisationen.

Vem är du?
För rollen krävs det att du har utbildning inom el och automation, och att du kan läsa och förstå elscheman. Då resor ingår i tjänsten krävs det att du har B-körkort. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med automatikutrustningar samt PLC system så är det extra meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en positiv och lösningsorienterad lagspelare och egenskaper som vi värderar högt är samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord
Elektriker, elspecialist, elmontör, elinstallatör och eltekniker, resande montör, montör, servicetekniker, service, tekniker, Kinna, Mark, Borås, Göteborg

Sök jobbet
Till lediga tjänster