Montageledare

Är du en trygg ledare med erfarenhet inom montering och installation? Om du dessutom gillar att resa så kan det här vara en roll för dig! SGA fortsätter växa och utökar nu sin monteringsavdelning med fler lagspelare. Ta chansen och bli delaktig i vår fortsatta framgång!

Din framtida arbetsgivare
SGA Conveyor System är ett företag med huvudkontor i Kinna som levererar effektiva lösningar för materialhantering, som system för transport av produkter samt tillhörande sorteringsanläggningar. Bolaget är en helhetsleverantör inom materialhantering och har i mer än 30 år levererat effektiva och smarta lösningar inom internlogistik som har förbättrat våra kunders lönsamhet samt stärkt deras konkurrenskraft. Vi levererar anpassade helhetslösningar för våra kunder där vår starkaste gren är anpassade transportsystem, automationslösningar och logistiklösningar för lager och e-handel.

Läs gärna mer på sga-conveyor.se

Vad erbjuder rollen?
Som montageledare på SGA Conveyors Systems får du en spännande roll där du ansvarar för montering och installation av transport- och automationslösningar. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta i mindre självständiga grupper och genomföra projektbaserade uppdrag.

Din roll som montageledare innefattar att leda arbetet både i verkstaden i Kinna och på plats hos kunder runt om i Sverige och utomlands. Utöver att planera och leda arbetet kommer du även att arbeta operativt med mekanisk montering, installation, kabeldragning, inkoppling av motorer och testkörning av anläggningarna.

Ditt arbete kommer att präglas av nära samarbete och kommunikation, inte bara med ditt team, utan även med projektledaren och kunden, särskilt under installationsfasen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att leda en grupp och har arbetat med installation av maskiner.
Då en stor del av arbetet utförs på plats hos kund är resor såväl kortare som längre en del utav arbetet och du bör som person trivas i en resande tjänst.

För att passa i den här tjänsten ser vi att du:
• Är trygg i din arbetsroll och bekväm med att leda andra.
• Har goda kunskaper i ritningsläsning
• Har grundläggande kunskap inom maskin-el
• Har B-körtort
• Har truck-kort
• Är lösningsorienterad, ordningsam och har en positiv inställning Är strukturerad och har god planeringsförmåga
• Är driven och serviceinriktad

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där inställning och engagemang är av avgörande betydelse för att lyckas i rollen.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Vänta inte med din ansökan då intervjuer kommer att ske löpande.

Sök jobbet
Till lediga tjänster