Resemontör

SGA fortsätter växa och utökar nu sin monteringsavdelning med fler lagspelare. Ta chansen och bli delaktig i vår fortsatta framgång!

Din framtida arbetsgivare
SGA Conveyor System är ett företag med huvudkontor i Kinna som levererar effektiva lösningar för materialhantering, som system för transport av produkter samt tillhörande sorteringsanläggningar. Bolaget är en helhetsleverantör inom materialhantering och har i mer än 30 år levererat effektiva och smarta lösningar inom internlogistik som har förbättrat våra kunders lönsamhet samt stärkt deras konkurrenskraft. Vi levererar anpassade helhetslösningar för våra kunder där vår starkaste gren är anpassade transportsystem, automationslösningar och logistiklösningar för lager och e-handel.

Läs gärna mer på sga-conveyor.se

Vad erbjuder rollen?
Som resemontör på SGA Conveyors Systems kommer du arbeta med montering och installation av transport- och automationslösningar. Arbetet drivs i små självständiga grupper och utförs i projektform.
Som resemontör varvas arbetet mellan förmontering i verkstaden i Kinna med installation ute hos kund i Sverige och utomlands. Arbetsuppgifterna varierar från mekanisk montering till installation, kabeldragning, inkoppling av motorer samt testkörning av anläggningen

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av montage och installation av maskiner och gillar att resa. För att passa den här tjänsten ser vi att du:
• Kan arbeta självständigt och i grupp
• Är duktig på att skruva och montera
• Har grundläggande kunskaper inom maskin-el
• Har B-körtort och gärna truckkort
• Är lösningsorienterad och har goda kunskaper i ritningsläsning
• Är ordningsam, noggrann och har en positiv inställning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där inställning, arbetsmoral och engagemang är av avgörande betydelse. Du ska bidra till att skapa trivsel och gemenskap samt representera företaget på ett professionellt sätt.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord
Resemontör, montör, maskinintallatör, montage, installation

Sök jobbet
Till lediga tjänster