Utveckling på löpande band

SGA Conveyor System är en vägledande och konsultativ partner som hjälper företag inom e-handel och industri att förbättra lönsamheten. Vi utvecklar automationslösningar inom intern logistik, materialhantering och sortering. Vårt fokus ligger på att utveckla skalbara och flexibla lösningar med ambitionen att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Det ska vara
enkelt med bra
lösningar

Vi riktar oss mot företag som söker flexibla lösningar och som vill känna trygghet i att de har valt rätt leverantör. Med en stark ambition om att det ska vara enkelt att samarbeta med oss tar vi oss an en vägledande och konsultativ roll. Vi finns med våra kunder från början till slut och har kompetens inom både mekanik och automation. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar samlat under ett tak.

30 års erfarenhet av utveckling inom materialhantering

Tack vare lång erfarenhet i branschen och vår samlade kompetens har vi lärt oss ta fram de mest kostnadseffektiva och ändamålsenliga lösningarna för våra kunders behov. Alltid med lönsamhet, flexibilitet och utveckling i fokus.

Vi växer
tillsammans med
våra kunder

Vi värdesätter starka samarbeten och långa relationer. Vårt mål är att ständigt växa tillsammans med våra kunder och bidra med nya idéer som utvecklar varje unik verksamhet. Vi är lyhörda och uppmärksamma för varje behov. Det gör att vi är flexibla och snabbt kan ställa om när behovet förändras. Det är genom nära samarbete med våra kunder som vi tillsammans utvecklar de bästa lösningarna.

Historia

SGA Conveyor System har i snart 30 år hjälpt våra kunder med smarta lösningar för intern logistik som utvecklar verksamheten och förbättrar lönsamheten. Idag ligger fokus på att utveckla företag i e-handelsbranschen genom materialhantering och sorteringslösningar.

Paketsortering åt
svenska e-handeln

SGA grundades 1990 av Sven Gunnar Andersson med huvudkontor i Kinna och var till en början främst inriktat på att effektivisera produktionen och transporten av material åt industri- och verkstadsföretag. Under 2000-talet utvecklades verksamheten och idag är paketsortering åt e-handeln det största området – men våra lösningar passar även många andra typer av branscher.

År 2016 gick Sven Gunnar Andersson i pension. SGA togs då över av Tommy Klasson och Henrik Mårtensson som tidigare arbetat som automationskonsulter åt företaget – och en ny era i SGA:s historia tog sin början.

Stor tillväxt inom
transportsystem och
sorteringsanläggningar

De senaste åren har varit en period av stor tillväxt och SGA har blivit en stor aktör på marknaden som ofta anlitas av etablerade e-handelsföretag.

styrkor

Utveckling

På SGA Conveyor System strävar vi mot att alltid utvecklas och bli bättre. Våra medarbetare motiveras av nya utmaningar och att lyckas tillsammans. Vår samlade kunskap och långa erfarenhet ger oss utrymme att se på det ur nya perspektiv och hitta nya och ändamålsenliga lösningar anpassade för våra kunders unika behov.

Flexibilitet

Branschen förändras fort och det gör även våra kunders behov. Vi erbjuder flexibla lösningar som är skalbara med våra kunders verksamhet – oavsett hur behovet ser ut i framtiden. Det gör att våra kunder aldrig blir begränsade med våra produkter utan istället lägger vi grunden för långsiktiga lösningar som växer tillsammans med våra kunder.

SGA
enkelhet

Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Vi är lyhörda för våra kunders behov och erbjuder snabba beslutsvägar med korta svarstider. Genom att samla all kompetens under ett tak har vi full kontroll över alla steg och har lätt för att ställa om ifall behovet förändras. Våra kunder kan tryggt luta sig mot vår erfarenhet och kompetens. Vi tar hand om projektet från idé och layout till driftklar anläggning.