Är du behov av en rullbana för gods?

Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

Vi ser till att underlätta och effektivisera hantering av gods till alla våra kunder. Vi utvecklar och designar många typer utav transportsystem. Vi erbjuder transportband, bandtransportör och rullbana för gods. Vad som passar just er verksamhet skiljer sig och varierar från företag till företag. Vi tar därför fram lösningar tillsammans med dig för att nå bästa möjliga effektivitet.  

 

Conveyor system

Med vårt conveyor system kan du förflytta gods, tungt gods samt produkter och annat material. Du kan helt enkelt flytta gods, produkter och material enkelt från ett ställe till ett annat inom samma byggnad. Utöver transportband och rullbana för gods så erbjuder vi även våra kunder mer avancerade transportsystem. Dessa transportsystem hanterar smarta sorteringsplanlösningar vilket gör att er verksamhet blir mer tidseffektiv. Genom att systemet bland annat sköter sorteringen av paketen innan dom skickas ut till kunden. Det går även att lägga till ett system som automatisk skannar etiketter på paketen. Utöver det kan paketsorteringen registrera volym, vikt och identifieringskoder för att sedan kunna leverera det till rätt kund. Om du är intresserad av detta kan du kontakta oss. Det finns en hel del av integreringsmöjligheter med externa system tillgängliga.

 

Våra rullband

Vi erbjuder två typer av rulltransportörer med olika egenskaper. Den ena rullbanan kallas för rulltransportör 400Vc och den andra för rulltransportör 24VDC.

 

Rulltransportör 400Vc drivs av en underliggande rem som pressas uppåt mot rullarna med hjälp av justerbara tryckhjul. På detta band går det även att justera tryckhjulen från lös till fastdrivning. Detta rullband går att använda både till raka sektioner och kurvor.

 

Rullbandstransportör 24VDC funktioner drivs av en integrerad motor inuti rullen. Rullbandets remmar används som kraftöverföring till rullarna. Detta rullband går även att använda i raka sektioner och kurvor.

 

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper gärna dig! Klicka på länken om du vill ta dig vidare till vår sida gällande rullbana för gods.

Nyhetsarkiv

 • Är du behov av en rullbana för gods?

  Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

  Läs mer
 • Vad innebär pallstapling?

  I ett lager är det väldigt många pallar som kommer in och ut. Se därför till att ha ordning och reda på tompallar så att det inte blir rörigt och stökigt.

  Läs mer
 • 30 års erfarenhet av effektiv materialhantering

  SGA Conveyor Systems AB är en helhetsleverantör inom materialhantering och har i mer än 30 år levererat effektiva och intelligenta lösningar. Med lång erfarenhet, i kombination med avancerat nytänkande, är vi specialister på moderna och effektiva transportörer och automatiserade transportsystem.

  Läs mer
 • Effektivisera arbetet med smart pallhantering

  Att hålla ordning och reda är avgörande för att ett lager ska fungera effektivt. Att arbeta med smart pallhantering förenklar inte bara framkomligheten utan minskar också olycksrisker för personalen. Framförallt kommer det på lång sikt ge en stor inverkan på effektiviteten och därmed leda till en ökad lönsamhet.

  Läs mer
 • Skräddarsydda sorteringslösningar

  Driver du e-handel, tredjepartslogistik eller lager- och logistikverksamhet? Då har du mycket att vinna på av att göra förbättringar i paketsorteringen. Vi på SGA Conveyor Systems designar och tar fram skräddarsydda logistiklösningar för att effektivisera materialhanteringen. Ett område där vi är en stark aktör är inom automatiserade sorteringslösningar i e-handelssektorn.

  Läs mer