SGA Automation – vår egen kompetenta elavdelning

SGA Conveyor Systems har sedan många år tillbaka utvecklat smarta lösningar för materialhantering och effektiviserat verksamheten hos kunder inom en rad olika branscher. Hos SGA:s egen elavdelning finns hög kompetens inom både mekanik och automation.

Vi ser en fördel med att all kunskap är samlat under samma tak. Detta gör att vi har större kontroll över projektets olika delar. Det ger även en trygghet för kunden som bara behöver ringa ett nummer, oavsett om det gäller mekanik eller automation.

Breda kunskaper hos SGA Conveyor Systems

Att SGA har en egen elavdelning, SGA-Automation, gör att vi bistår kunden med rätt kompetens både under ett pågående projekt samt efter att anläggningen är på plats.

Hos SGA-Automation finns kompetens och kunskaper inom både uppbyggnad och konstruktion samt inom driften av systemen. Vår elavdelning erbjuder följande tjänster:

  •  Elkonstruktion
  •  Skåpsbyggnation
  •  Elinstallation
  •  Programmering av PLC och HMI
  •  Driftsättning
  •  Dokumentation
  •  Felsökning / Support 

Trygga projekt inom effektiv materialhantering

När vi levererar system för materialhantering, som transport- och sorteringsanläggningar, så kan våra kunder känna sig trygga med att vi finns med under projektets alla delar samt kan hjälpa till i efterhand med sådant som felsökning och support. Genom att all kompetens inom mekanik och automation finns hos samma företag så får vi alltså en god kontroll över varje projekt, vilket gör att vi kan leverera lösningar av kvalitet och hålla tidsplanen.

Bland dom lösningar för materialhantering som vi på SGA Conveyor Systems hjälper våra kunder med finns allt från rullbanor och transportband med olika syften till transportsystem som är av det mer avancerade slaget, exempelvis med automatiska funktioner för sortering av produkter.

Kontakta SGA för mer information

Vill du veta mer om de tjänster och produkter som vi på SGA Conveyor Systems erbjuder inom materialhantering? Kontakta oss gärna. Läs också mer om våra tjänster och produkter under fliken transportband.

 

Elinstallation