Support och service

Maximera produktiviteten och få högklassig service med oss. Med support som alltid finns nära till hands hjälper vi dig med förebyggande underhåll, för en verksamhet som går som på löpande band.

Trygg hjälp

Att få hjälp med din drift ska gå snabbt. Vi erbjuder snabb och pålitlig hjälp med snabb återkoppling och specialanpassade serviceavtal. Vår kompetenta personal är väl insatt i din lösning och ger effektiv expertis och underhåll.

För att ge kunskap och förståelse om just din lösning utbildar vi gärna din personal i maskinsäkerhet och underhåll av maskiner. På så vis kan vi tillsammans förebygga oönskade driftstopp. 

För full tillgänglighet dygnets alla timmar har vi möjlighet att hjälpa dig med jour. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning av ett tryggt avtal.

Serviceavtal efter dina behov

Hög driftsäkerhet är A och O. Vi skräddarsyr ett serviceavtal efter dina behov. Hos oss finner du trygghet och pålitlighet när det kommer till att upprätthålla och förlänga livslängden på din tekniska utrustning. Vi förstår vikten av pålitlig och effektiv teknik i dagens snabbrörliga värld, och vår prioritet är att säkerställa att dina system alltid fungerar på topp.

Varför välja vårt serviceavtal?
 • Proaktivt underhåll
  Vi väntar inte på att problem ska uppstå. Genom regelbundna inspektioner och servicetillfällen ser vi till att förebygga och förhindra problem och driftstörningar.
 • Kostnadseffektivt
  Förebyggande underhåll minskar risken för oväntade reparationer, vilket i sin tur sparar er pengar i långa loppet.
 • Prioriterad support
  Med vårt serviceavtal får ni förtur till snabb och effektiv service, vilket minimerar driftstopp och produktivitetsförluster.
 • Utbildade tekniker
  Vårt team består av kompetenta tekniker som ger support, avhjälper fel och utbildar er personal.

Har du frågor om serviceavtal? Kontakta oss.

SGA