Sortering

Vi optimerar din sortering med skalbara, flexibla och enkla lösningar som passar dina behov. Oavsett om det gäller små eller stora paket har vi sorteringstekniken för dig, med skräddarsydda lösningar.

Vi tar hänsyn till ett flertal olika faktorer såsom typ av förpackning, som påse, kartong, eller varubrev, vikt och storlek (längd, bredd, höjd) samt önskad kapacitet. Vi kan också inkludera teknik som vägning, mätning och etikettering för att säkerställa effektivitet och precision i din sortering.

Vad du kan förvänta dig är en väl anpassad sorteringsteknik efter dina specifika behov och områden.

Tillval som effektiviserar

För att effektivisera sorteringen inom din verksamhet erbjuder vi ett urval av tillval som kan hjälpa till att optimera processen.

 • Kameror
  Genom att integrera kameror i sorteringssystemet kan du få visuell insyn och övervakning av sorteringen i realtid.
 • Våg
  En våg kan integreras för att noggrant väga och kategorisera objekt baserat på vikt, vilket underlättar sorteringen och möjliggör exakt dataloggning.
 • Bandning
  Med bandningsteknik kan objekt säkert och effektivt bandas ihop för att underlätta hanteringen och transporten vid sorteringen.
 • Volymmätning
  Genom att inkludera ett tillval för volymmätning kan dimensionerna på objekten mätas och användas för att optimera sorteringen baserat på storlek.
 • Bildtagning
  Möjligheten att ta bilder av objekten under sorteringen ger extra dokumentation och underlättar identifiering och spårbarhet.

Dessa tillval är bara några exempel på de möjligheter som finns för att anpassa och optimera sorteringssystemet. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och möjligheterna som effektiviserar sorteringen inom din verksamhet.