Är du behov av en rullbana för gods?

Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

Vi ser till att underlätta och effektivisera hantering av gods till alla våra kunder. Vi utvecklar och designar många typer utav transportsystem. Vi erbjuder transportband, bandtransportör och rullbana för gods. Vad som passar just er verksamhet skiljer sig och varierar från företag till företag. Vi tar därför fram lösningar tillsammans med dig för att nå bästa möjliga effektivitet.  

 

Conveyor system

Med vårt conveyor system kan du förflytta gods, tungt gods samt produkter och annat material. Du kan helt enkelt flytta gods, produkter och material enkelt från ett ställe till ett annat inom samma byggnad. Utöver transportband och rullbana för gods så erbjuder vi även våra kunder mer avancerade transportsystem. Dessa transportsystem hanterar smarta sorteringsplanlösningar vilket gör att er verksamhet blir mer tidseffektiv. Genom att systemet bland annat sköter sorteringen av paketen innan dom skickas ut till kunden. Det går även att lägga till ett system som automatisk skannar etiketter på paketen. Utöver det kan paketsorteringen registrera volym, vikt och identifieringskoder för att sedan kunna leverera det till rätt kund. Om du är intresserad av detta kan du kontakta oss. Det finns en hel del av integreringsmöjligheter med externa system tillgängliga.

 

Våra rullband

Vi erbjuder två typer av rulltransportörer med olika egenskaper. Den ena rullbanan kallas för rulltransportör 400Vc och den andra för rulltransportör 24VDC.

 

Rulltransportör 400Vc drivs av en underliggande rem som pressas uppåt mot rullarna med hjälp av justerbara tryckhjul. På detta band går det även att justera tryckhjulen från lös till fastdrivning. Detta rullband går att använda både till raka sektioner och kurvor.

 

Rullbandstransportör 24VDC funktioner drivs av en integrerad motor inuti rullen. Rullbandets remmar används som kraftöverföring till rullarna. Detta rullband går även att använda i raka sektioner och kurvor.

 

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper gärna dig! Klicka på länken om du vill ta dig vidare till vår sida gällande rullbana för gods.

Nyhetsarkiv

 • Pallmagasin för en bättre pallhantering

  Ordning och reda på tompallar är en mycket viktig del på ett lager.

  Läs mer
 • Transportband av hög kvalitet från SGA Conveyor System

  Effektivisera arbetet genom ett transportband.

  Läs mer
 • Pallstaplare för ett mer effektivt varuflöde.

  Ordning och reda på tompallar är viktigt inom ett lager.

  Läs mer
 • Bandtransportör efter dina behov!

  Vi på SGA Conveyor är en helhetsleverantör och erbjuder flera olika typer av transportband.

  Läs mer
 • Är du behov av en rullbana för gods?

  Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

  Läs mer