Bandtransportör efter dina behov!

Vi på SGA Conveyor är en helhetsleverantör och erbjuder flera olika typer av transportband.

Med över 25 års erfarenhet har vi levererat smarta lösningar till flera olika kunder. Vårt jobb består helt enkelt av att förbättra våra kunders internlogistik och lönsamhet genom att ta fram och anpassa helhetslösningar efter just dig. Om du driver en e-handel kan en bandtransportör vara aktuellt. En brandtransportör skiljer sig ofta från företag till företag. Vi tar därför fram en bandtransportör anpassad efter dina behov.

Fördelar med en bandtransportör

 

En bandtransportör har flera olika fördelar och kan användas i flera olika branscher. Bandtransportören ser till att den dagliga produktionen och administrationen flyter på. Det är väldigt vanligt att man använder bandet inom flera olika typer av branscher. Det kan exempelvis vara allt ifrån bagerier, produktionsindustrier till e-handel och lagerverksamhet. En bandtransportör underlättar även arbetet för både personal och det dagliga arbetet genom att man slipper lyfta tunga och onödiga lyft.

Om du behöver ett conveyorsystem som är ett av de billigare alternativen så passar en bandtransportör perfekt. Det är även väldigt enkelt och lättanvänt jämfört med andra system. Du kan även justera höjden inom samma system samtidigt som du kan lasta på lådor vart som helt på bandet.  

 

Vi hjälper även till med pallhantering

 

Om man driver ett lager förekommer oftast mycket gods i form av pallar. Detta kan stöka till det på lagret eftersom tompallar kan vara i vägen och göra det svårt att ta sig fram. Vi hjälper därför till med en effektiv pallhantering för att skapa ordning och reda. I ett välorganiserat lager bör det finnas platser där man kan stapla tompallar. Våra pallstaplare är ett effektivt system för att bygga stapling av tompallar utan att dem välter. Det underlättar även för personal då man slipper lyfta tunga och obekväma lyft.

 

Kontakta oss om du behöver en bandtransportör. Vi ser till att hitta lösningar som är anpassade efter just dina behov. Vi hjälper dig även till med pallhantering och pallstaplare.

Nyhetsarkiv

 • Pallmagasin för en bättre pallhantering

  Ordning och reda på tompallar är en mycket viktig del på ett lager.

  Läs mer
 • Transportband av hög kvalitet från SGA Conveyor System

  Effektivisera arbetet genom ett transportband.

  Läs mer
 • Pallstaplare för ett mer effektivt varuflöde.

  Ordning och reda på tompallar är viktigt inom ett lager.

  Läs mer
 • Bandtransportör efter dina behov!

  Vi på SGA Conveyor är en helhetsleverantör och erbjuder flera olika typer av transportband.

  Läs mer
 • Är du behov av en rullbana för gods?

  Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

  Läs mer