Effektiva sorteringsanläggningar

Driver du en e-handel eller har du någon form av logistikföretag?

I så fall kan en sorteringslösning vara något för er. På SGA Conveyor designar vi och tar fram skräddarsydda och effektiva logistiklösningar åt företag för att de ska kunna effektivisera materialhanteringen.  

Vi tar fram speciella lösningar som är anpassade efter just dina behov, oavsett om det handlar om att ta din verksamhet från en manuell sortering till en automatiskt, eller att ta din befintliga sorteringsanläggning till nästa nivå. Vårt huvudsakliga mål är att våra kunder ska ha tillgång till en smidig, skalbar och smart lösning för höga volymer av paket kopplat till e-handeln 

Fördelar med sorteringsanläggningar 


Med sorteringsanläggning förekommer det många fördelar. En sorteringslösning underlättar arbeten samtidigt som lönsamheten ökas. Dessutom kan en automatiserad sorteringslösning frigöra tid från personalen så att de kan ägna sig åt andra uppgifter. Med en effektiv materialhantering kan produkterna skickas i väg snabbare och på så sätt blir leveranstiderna för kunderna betydligt kortare. 

Spara tid och pengar 


Genom en effektiv intern logistik kan man som företag spara tid och pengar. Effektiva sorteringslösningar är nyckeln till en lyckad marknad. I ett område och en industri där mer och mer av de dagliga processerna automatiseras kan vi använda innovation för att hjälpa företag att minimera arbetsbördan kopplad till att ta emot, sortera och distribuera in- och utgående paket. Målet är att alltid korta ner tiden det tar att få en produkt från ett företag på marknaden till dess att produkten hamnar hos rätt slutkund. Oavsett vad så finns vi på SGA Conveyor här för att hjälpa och förbättra materialhanteringen. Våra lösningar är framtagna utifrån vilka behovs ni har på just ert företag.  

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera materialhanteringen? Kontakta oss redan idag!  

Nyhetsarkiv

 • Materialhanteringens betydelse

  Materialhantering har en stor betydelse för effektiviteten och konkurrenskraften.

  Läs mer
 • Vertikaltransportör för hantering av gods

  Hos oss på SGA Conveyor System ser vi till att transporten tar en säker och effektiv väg.

  Läs mer
 • Effektivisera arbetet med hjälp av en bandtransportör

  Bandtransportör är i många verksamheter ett viktigt verktyg för att den dagliga produktionen och administrationen ska kunna fungera.

  Läs mer
 • Effektiva sorteringsanläggningar

  Driver du en e-handel eller har du någon form av logistikföretag?

  Läs mer
 • Pallmagasin för en bättre pallhantering

  Ordning och reda på tompallar är en mycket viktig del på ett lager.

  Läs mer