Pallstaplare för ett mer effektivt varuflöde.

Ordning och reda på tompallar är viktigt inom ett lager.

Pallar som ligger lite överallt kan göra det svårt att ta sig fram och kan resultera till olyckshändelser för personalen. Olyckshändelsen och svårigheten för personalen att komma fram kan leda till en minskad lönsamhet. Genom att använda sig av en pallstaplare kan lagret hålla ordning och reda på alla palltravarna och förhindra att travarna välter. 

Underlätta hanteringen av pallar med en pallstaplare

När man driver handel, lager, verkstad eller industri förekommer det ofta mycket gods i form av pallar. Pallstaplare är på så sätt en klok investering och har många fördelar. Främst bidrar pallstaplare till att lagret blir sorterat och att alla pallar ligger i ordning och reda. Det är även en trygghet för medarbetarna på de sätt att de inte skadar sig när de lyfter. Med pallstaplare kan de som har hand om pallar dagligen lätt med några få krafter starta, driva och lyfta. Genom att involvera pallstaplare som ett hjälpmedel i arbetet, underlättas det fysiska tunga arbete för medarbetarna. Samtidigt som de kan effektivisera och snabba på flödena. Pallstaplaren bidrar på så sätt en känsla av trygghet, där man inte behöver oroa sig för att råka illa ut på arbetsplatsen. Våra pallstaplare är ett effektivt system för att hjälpa personalen att bygga stapling av tompallar utan att välta dem.


Pallstaplare minimerar skador för personalen

Hjälpmedel som pallstaplare gör det säkert för personalen att kunna arbeta säkert och kunna lyfta utan att skada exempelvis ryggen, axlarna och armarna. Genom att involvera en pallstaplare i pallhanteringen kan företagen minska olyckor eller att personalen skadar sig. Detta skapar en tryggare miljö,  för att i sin tur effektivera arbetet.

Kontakta oss

Är ditt företag i behov av en tryggare och effektivare varuflöde med hjälp av pallstaplare?
Kontakta oss idag så ser vi till att hitta en lösning som passar för just ert behov.

Nyhetsarkiv

 • Pallmagasin för en bättre pallhantering

  Ordning och reda på tompallar är en mycket viktig del på ett lager.

  Läs mer
 • Transportband av hög kvalitet från SGA Conveyor System

  Effektivisera arbetet genom ett transportband.

  Läs mer
 • Pallstaplare för ett mer effektivt varuflöde.

  Ordning och reda på tompallar är viktigt inom ett lager.

  Läs mer
 • Bandtransportör efter dina behov!

  Vi på SGA Conveyor är en helhetsleverantör och erbjuder flera olika typer av transportband.

  Läs mer
 • Är du behov av en rullbana för gods?

  Vi på SGA-Conveyor erbjuder flera olika typer av transportsystem.

  Läs mer