Skräddarsydda sorteringslösningar

Driver du e-handel, tredjepartslogistik eller lager- och logistikverksamhet? Då har du mycket att vinna på av att göra förbättringar i paketsorteringen. Vi på SGA Conveyor Systems designar och tar fram skräddarsydda logistiklösningar för att effektivisera materialhanteringen. Ett område där vi är en stark aktör är inom automatiserade sorteringslösningar i e-handelssektorn.

Sorteringsanläggning

Skräddarsydda sorteringslösningar

Vi vill att allting ska fungera från produktion och sortering till leverans av produkter. Vi ser därför till att lönsamhet effektiviseras inom den interna logistiken hos våra kunder. Därför är en effektiv paketsortering ett viktigt område för oss och för våra kunder.  

På SGA Conveyor Systems tar vi fram specialbyggda lösningar som är anpassade utefter dina behov, oavsett om det handlar om att ta din verksamhet från en manuell sortering till en automatisk, eller att ta din befintliga sorteringsanläggning till nästa nivå. Vårt mål är att våra kunder ska ha tillgång till en smidig, skalbar och tekniskt smart lösning för höga volymer av paket kopplat till e-handeln.

Vi erbjuder även ett system för transport av produkterna på våra sorteringsanläggningar. Detta kan vara olika typer av transportband, men även automatiserade anläggningar som sorterar paketen innan de skickas ut till kund. I anslutning till sorteringslösningen kan även system för exempelvis automatisk scanning av etiketter på paketen användas. Paketsorteringen kan registrera volym, vikt och identifieringskoder för att sedan leverera detta till kundens system. Ett flertal olika typer av integreringsmöjligheter med externa system finns tillgängliga. 

Kontakta oss för att veta mer

På SGA Conveyor Systems erbjuder vi flera typer av kostnadseffektiva system för paketsortering inom industri, lager, logistik och e-handel. Varje specifik kund har sina egna behov och därför skiljer sorteringslösningarna sig åt från projekt till projekt. Alla uppdrag hos oss börjar med ett möte för att förstå er verksamhet. Utefter behov och önskemål tas ritningar fram som sedan skall godkännas innan anläggningen kan monteras på plats. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera din materialhantering? Kontakta oss idag!

Nyhetsarkiv

 • Skräddarsydda sorteringslösningar

  Driver du e-handel, tredjepartslogistik eller lager- och logistikverksamhet? Då har du mycket att vinna på av att göra förbättringar i paketsorteringen. Vi på SGA Conveyor Systems designar och tar fram skräddarsydda logistiklösningar för att effektivisera materialhanteringen. Ett område där vi är en stark aktör är inom automatiserade sorteringslösningar i e-handelssektorn.

  Läs mer
 • Effektiviserad materialhantering åt e-handeln

  Att 2020 och coronapandemin slog stora rekord för e-handeln råder inga tvivel om. Spaningar visar på att även detta år, 2021, kommer nå ännu högre nivåer för att går mot att bli det bästa e-handelsåret någonsin. För att möta kundernas ökade förväntningar på e-handel är det viktigt att ha en välplanerad intern logistik. Detta är just vad vi håller på med.

  Läs mer
 • Nytt år, nya möjligheter!

  Vi har precis gått in i 2021 och vi på SGA Conveyor Systems vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Med nytt år kommer också nya möjligheter för dig och ditt företag. Vi på SGA Conveyor Systems har i över 25 år hjälpt våra kunder med smarta lösningar som effektiviserar den interna logistiken och som ökar våra kunders lönsamhet. Idag är det största fokusområdet företag i e-handelssektorn.

  Läs mer
 • Vi kan pallhantering!

  Vi befinner oss i mitten av december månad och vi på SGA Conveyor Systems vill passa på att önska alla en riktigt god jul & gott nytt år! Såhär års är det mycket som händer för e-handlarna, inte minst när julhandeln satt fart på hjulen. Då är det viktigt att se till att ha en välplanerad materialhantering och framförallt ett smart system för hantering av pallar.

  Läs mer
 • Effektiva e-handlare under Black Week & julhandeln

  Vi är nu inne i slutet av november månad vilket innebär att vi befinner oss precis mitt emellan de största shopping-högtiderna, Black Week och julhandeln 2020. De senaste åren har e-handelssektorn blivit en allt större marknad och bra logistik efterfrågas av företagarna inom e-handeln. Samtidigt ställer slutkunden allt högre krav på snabba leveranser vilket kräver välplanerade och effektiva transportsystem.

  Läs mer