Skräddarsydda transportsystem för en effektiv materialhantering

De senaste åren har e-handelssektorn blivit en allt större marknad och bra logistik efterfrågas av företagarna inom e-handeln. Samtidigt ställer slutkunden allt högre krav på snabba leveranser vilket kräver välplanerade och effektiva transportsystem.

Vi på SGA Conveyor Systems hjälper e-handelsföretag att effektivisera sin materialhantering genom att utveckla och designa transportsystem som är anpassade efter det specifika företagets behov och kapacitet.

Kundanpassade lösningar för specifika behov

Vilken typ av lösning som är den rätta när det kommer till transportband och bandtransportörer kan skilja sig från företag till företag. Därför tar vi fram lösningar som är anpassade efter era specifika behov och mål med materialhanteringen. Bland de effektiva transportsystem finns transportband och rullbanor som är utvecklade efter transport av produkter och gods. 

Läs gärna mer om våra olika typer av transportband

Smarta sorteringslösningar

Förutom transportband och bandtransportörer som transportsystem tar vi fram avancerade transportsystem med smarta sorteringslösningar. Bland fördelarna med bra, automatiserade sorteringslösningar finns att dessa system frigör tid för personalen att kunna ägna sig åt andra arbetsuppgifter. Genom att företagen själva kan sortera sina paket innan de ska skickas iväg så sparas även på externa utgifter samt att leveranstiden förkortas. Läs mer om våra sorteringslösningar och sorteringsanläggningar

Helhetslösningar som skapar trygghet för våra kunder

De senaste åren har varit en period av tillväxt och SGA har blivit en stor aktör på marknaden som ofta anlitas av etablerade e-handelsbolag. Genom att anpassa kundanpassade lösningar med allt från transportband och rullband till packstationer och automatiska sorteringsanläggningar, effektiviseras verksamheten för e-handelsbolagen.

Vi på SGA Conveyor Systems finns med under alla stadier i samtliga projekt vi utför och har kompetens inom både mekanik och automation. Detta gör att vi kan erbjuda helheten med kompletta lösningar så att du som kund kan vara trygg i att ni endast behöver ha kontakt med ett företag.

Nyhetsarkiv

 • Effektiva e-handlare under Black Week & julhandeln

  Vi är nu inne i slutet av november månad vilket innebär att vi befinner oss precis mitt emellan de största shopping-högtiderna, Black Week och julhandeln 2020. De senaste åren har e-handelssektorn blivit en allt större marknad och bra logistik efterfrågas av företagarna inom e-handeln. Samtidigt ställer slutkunden allt högre krav på snabba leveranser vilket kräver välplanerade och effektiva transportsystem.

  Läs mer
 • Vi är experter på sortering

  Är du i behov efter en sorteringsanläggning? Vi på SGA Conveyor finns här för att lösa ditt problem. Vi erbjuder dig en effektiviserad hantering av material och produkter genom att anpassa oss efter din verksamhet. Vår sorteringsanläggning är en stark aktör inom e-handelssektorn där vi erbjuder automatiserade sorteringslösningar.

  Läs mer
 • Kompetens inom både mekanik och automation

  Hos SGA Conveyor Systems finns en samlad kompetens inom både mekanik och automation. På det viset finns en stor kunskap samlad hos ett och samma företag. Vi har en egen elavdelning, SGA Automation, vilket gör att vi får en bra kontroll över samtliga delar av våra projekt.

  Läs mer
 • Skräddarsydda transportsystem för en effektiv materialhantering

  De senaste åren har e-handelssektorn blivit en allt större marknad och bra logistik efterfrågas av företagarna inom e-handeln. Samtidigt ställer slutkunden allt högre krav på snabba leveranser vilket kräver välplanerade och effektiva transportsystem.

  Läs mer
 • Effektivisera varuflödet med smart pallhantering!

  Att hålla ordning och reda på ett lager är A och O för ett effektivt varuflöde. Om pallar ställs lite här och var kan detta försvåra framkomligheten vilken även kan innebära olycksrisker för personalen.

  Läs mer