Transportsystem som effektiviserar e-handel

Vi på SGA Conveyor Systems har i snart 30 år hjälpt våra kunder med smarta lösningar som automatiserade transportsystem för intern logistik som effektiviserar verksamheten och förbättrar lönsamheten

 Vi på SGA tar fram kundanpassade transportlösningar till alla våra kunder. Vilken typ av lösning som är den rätta beror på kundens behov.

Läs gärna mer även här om våra lösningar inom transportband

Designar och bygger automatiserade transportsystem

Vi på SGA Conveyor Systems designar och bygger många typer av transportsystem som både underlättar och effektiviserar hanteringen av gods. Bland våra kunder finns framför allt företag inom e-handelssektorn som skickar en stor mängd paket till kunder runt om i landet varje dag. Genom att vi kundpassar alla våra lösningar inom transportsystem och sortering av produkter effektiviseras verksamheten för e-handelsbolagen.

Vilken typ av lösning som är den rätta när det kommer till transportsystem, som transportband, kan alltså skilja sig från företag till företag och vi tar därför fram lösningar som är kundanpassade. Vi erbjuder transportsystem för allt från lådor och paket, pallar och avfall till vagnar och andra typer av metallkonstruktioner.

I våra projekt så börjar vi alltid med ett första kundmöte där vi får en förståelse för företagets verksamhet och nuläge, samt för vilka behov för materialhanteringen som finns. Först därefter kan vi påbörja arbetet med att hitta rätt lösning inom transportsystem och annan materialhantering.

Kontakta oss för trygga projekt inom materialhantering

När vi levererar system för materialhantering, som transport- och sorteringsanläggningar, så kan våra kunder känna sig trygga med att vi finns med under projektets alla delar samt kan hjälpa till i efterhand med support. Genom att all kompetens inom mekanik och automation finns hos samma företag så får vi alltså en god kontroll över varje projekt, vilket gör att vi kan leverera lösningar av kvalitet och hålla tidsplanen.

Bland de lösningar för materialhantering som vi på SGA Conveyor Systems hjälper våra kunder med finns allt från rullbanor och transportband med olika syften till transportsystem som är av det mer avancerade slaget, exempelvis med automatiska funktioner för sortering av produkter.

Nyhetsarkiv

 • Materialhanteringens betydelse

  Materialhantering har en stor betydelse för effektiviteten och konkurrenskraften.

  Läs mer
 • Vertikaltransportör för hantering av gods

  Hos oss på SGA Conveyor System ser vi till att transporten tar en säker och effektiv väg.

  Läs mer
 • Effektivisera arbetet med hjälp av en bandtransportör

  Bandtransportör är i många verksamheter ett viktigt verktyg för att den dagliga produktionen och administrationen ska kunna fungera.

  Läs mer
 • Effektiva sorteringsanläggningar

  Driver du en e-handel eller har du någon form av logistikföretag?

  Läs mer
 • Pallmagasin för en bättre pallhantering

  Ordning och reda på tompallar är en mycket viktig del på ett lager.

  Läs mer